storitve

Fizioterapevtska obravnava

Nutricionistična obravnava

Fizioterapevtska obravnava

Fizioterapevtska obravnava je postopek, ki se začne z opazovanjem posameznika ob prihodu v fizioterapevtsko ambulanto. Nadaljuje se z anamnezo (pogovorom) o posameznikovih težavah in s pregledom obstoječe dokumentacije (zdravniški izvidi, poročila in podobno). Sledi začetni klinični pregled, s katerim opredelimo težave in določimo delovno diagnozo.

Po vsakem zdravljenju se opravita končni pregled in primerjava stanja pred terapijo.

Fizioterapevtska obravnava se zaključi s fizioterapevtskim poročilom, v katerem so tudi priporočila za nadaljnje zdravljenje in varno vrnitev v aktiven vsakdan. Fizioterapevtsko poročilo je dokument, ki ga lahko predložimo nadaljnjemu zdravljenju pri zdravniku, kineziologu ali drugem strokovnem sodelavcu.

Vsaka fizioterapevtska obravnava je prilagojena potrebam posameznika. Sestavljena je iz kombinacije tehnik in metod dela, ki prinesejo najboljše rezultate kot tudi hitro okrevanje.

Fizioterapevtsko obravnavo sestavljajo vse v nadaljevanju naštete in opisane storitve.

Fizioterapevtski pregled

Cenik

Fizioterapevtska obravnava​

45 min

60EUR

Rezerviraj svoj termin.

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.