storitve

Jogijska praksa

Jogijska praksa

Joga se je tradicionalno poučevala v obliki zasebnih individualnih srečanjih med učiteljem in učencem. Individualno delo nam omogoča, da je jogijska praksa v vseh pogledih primerna za vas.

Kaj lahko pričakujete:

Na individualnem srečanju običajno kar nekaj časa namenimo temu, da spoznamo vas, vaše dosedanje jogijsko udejstvovanje (če obstaja), telesne potrebe, zdravstvene in kulturne okoliščine. Na prvem individualnem srečanju poskusimo ugotoviti, kakšni so vaši razlogi za prakso in cilji. 

Sledi učenje principov in sestava prakse, ki je prilagojena vašemu načinu življenja, telesnim značilnostim, nivoju energije in drugim potrebam. Po prvem srečanju prejmete zapisano različico za izvajanje prakse doma. Običajno nato predlagamo samostojno izvajanje prakse teden ali dva, in jo na naslednjih srečanjih po potrebi prilagodimo glede na to, kako se počutite. 

Pričakujete lahko, da boste vzpostavili svojo osebno avtonomno prakso, ki vam bo udobna in domača. Priporočljiv je sklop srečanj (navadno zadostujejo 4-5 srečanj) in nadaljnje posvetovanje po potrebi.

Za koga so individualna srečanja primerna?

  • za vse, ki se z jogo srečujete prvič (priporočamo več kot 4 srečanja za oblikovanje in vzpostavitev lastne prakse)
  • za vse, ki ste se srečali z izgorelostjo, anksioznostjo ali depresijo
  • za vse, ki znotraj jogijskih stilov moderne joga industrije iščete “manjkajočo stvar”
  • za vse, ki vam delo v skupini ne odgovarja ali potrebujete popolno zasebnost
  • za osebe z različnimi zdravstvenimi stanji (kronična obolenja, poškodbe gibal, nosečnost itd.)
  • za vse, ki jogo že poznate, vendar ste zaradi dogmatičnosti, pretirane meditacije ali kakršnegakoli drugega duhovnega iskanja zmedeni
Joga

Cenik

Jogijska praksa

60 min

60EUR

Jogijska praksa +

90 min

80EUR

Rezerviraj svoj termin.

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.