storitve

Fizioterapija v ginekologiji in zdravje žensk

Fizioterapija v ginekologiji in zdravje žensk

Ženske so pri ginekoloških težavah pogosto preslišane ali pa zavrnjene z besedami, da je njihovo stanje »normalno«. Pogosto so priča temu, da začnejo svoje tegobe celo skrivati. Vse premalo je zavedanja, kakšne so možnosti za pomoč pri tovrstnih težavah.

Fizioterapija za zdravje žensk se osredotoča na različne ginekološke težave v obdobju nosečnosti, po porodu in v času menopavze. Fizioterapevtska obravnava je usmerjena predvsem v preprečevanje in zmanjševanje bolečin, pravilno držo in mehaniko gibanja, obravnavo pooperacijskih brazgotin ter diastazo rektusov (razmika trebušnih mišic).

Fizioterapevti dajemo poseben pomen funkciji medeničnega dna in mišicam medeničnega dna, ki imajo pomembno vlogo pri preprečevanju uhajanja urina ali blata, prolapsu (zdrsu) organov, bolečih spolnih odnosih ter bolečinah v ledvenem delu hrbtenice.

ZDRAVJE ŽENSK

Cenik

Fizioterapevtska obravnava​

45 min

60EUR

Rezerviraj svoj termin.

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.